Vaata pilte

Katrin Veiksaar

unnamed (6)Katrin Veiksaar on elanud Bolognas üle viieteistkümne aasta ja peab Bolognat üheks parimaks Itaalia linnaks, kus elada ja töötada. Itaalia köögikultuur on teda paelunud aegade algusest peale, aastate jooksul on sellele lisandunud huvi food designi ja “aeglase toidu” vastu. Tema töönädalat ilmestavad käigud kohalikele talupojaturgudele, toimetamised sõpruskonna ühisel linnapeenramaal ning koka- ja retseptiraamatute tudeerimine. 

Katrin peab Facebookis köögiuudisterubriiki köök.cucina ja kirjutab aeg-ajalt erinevatele toiduajakirjadele.  
 
Katrin õpib Bologna Ülikooli sotsiaalteadusosakonna magistriõppes veini ja gastronoomia erialal (“Enogastronomia e ospitalita”) 

 

Ole kursis põneva reisiinfoga

Pane siia oma meiliaadress ja oled toimuvaga kursis,



Liitu uudiskirjaga!